Belgiska lakritsvåfflor med lakritsgrädde Härliga våfflor med mycket smak
Fredrik Nylén
Fredrik Nylén kom tvåa i Hela Sverige Bakar år 2013. Fredrik är en självutnämnd baknörd och bloggar på tidningen Hembakats sajt. Där hittar ni en mängd läckra recept.

Ingredienser

Tillagning

    • 1. Blanda alla torra ingredienser i en skål och ställ den åt sidan.
    • 2. Vispa äggen lätt i en annan skål och blanda i smör och filmjölk och tillsätt vätskan till mjölblandningen. Rör om ordentligt.
    • 3. Grädda våfflorna i ett smort våffeljärn tills de är gyllenbruna.
    • 4. Vispa grädden med lakritspulvret.
    • 5. Servera gärna med färska bär
Recept: Belgiska lakritsvåfflor med lakritsgrädde Recept: Belgiska lakritsvåfflor med lakritsgrädde